Wilt u er ontspannen op uit deze zomer?


Beste relatie, Het is zomer! Een mooie periode om lekker naar buiten te gaan. Of u nu de fiets, motor, boot, oldtimer of caravan pakt om eropuit te gaan, wij zorgen er graag voor dat u onbezorgd kunt genieten. Met een passende verzekering en op uw situatie afgestemde pechhulp gaat uw veilig op weg en bent u verzekerd van hulp ter plaatse.
Afgestemd op uw wensen Wij bieden u keuze uit een groot aantal verzekeraars en passen het product bovendien graag aan naar uw wensen. Zo kunt u voor uw motor kiezen voor een polis met of zonder winterstop. En hebben wij voor uw fiets naast een diefstalverzekering, ook een fietsverzekering met doorfietsgarantie. Hiermee wordt u bij pech onderweg ter plaatse geholpen door gecertificeerde fietsmonteurs, in heel Nederland! Deze verzekering kunt u tevens afsluiten voor tweedehands fietsen.
Recreatie check-up Bent u er niet zeker van of u goed verzekerd bent? Of twijfelt u erover of er samenloop is met uw reis- of inboedelverzekering? Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag vrijblijvend advies. Bovendien maken wij dan gelijk een premievergelijking voor u, zodat uw verzekeringspakket weer helemaal up-to-date is.

Wij wensen u een onbezorgd recreatieseizoen!