Vacature: Commercieel binnendienst medewerker m/v (minimaal 60%)

Zwartewaterland Assurantiën zoekt, ter versterking van het team, een enthousiaste commercieel ingestelde binnendienst medewerker met zeer goede communicatieve en commerciële vaardigheden.

Deze brede functie op commercieel gebied bevat onder andere de volgende werkzaamheden:

• onderhouden en uitbreiden van de portefeuille
• het in goede banen leiden van de polis-administratie
• acceptatie en beoordeling van de aangeboden risico’s
• ondersteuning bieden aan de buitendienst adviseur
• o.a. afspraken maken, offertes uitwerken;
• commerciële werkzaamheden, mailingen, bijeenkomsten etc.


Profiel:
Wij vragen iemand met HBO werk- en denkniveau met enige ervaring in de verzekeringsbranche die nauwkeurig, accuraat, commercieel en flexibel is. Je bent in het bezit van geldige WFT diploma’s (Basis, Schade, Inkomen en Vermogen). Onze voorkeur gaat uit naar iemand woonachtig in een straal van 15-20 km rond Hasselt.
Beschik jij verder over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en kun jij zelfstandig werken binnen een klein en gezellig team dan is deze baan misschien iets voor jou!

Aanbod:
Werken bij Zwartewaterland Assurantiën betekent werken in een klein team met een uitstekende werksfeer. Wij bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een betrouwbare organisatie met een open cultuur en ruimte voor persoonlijke ontplooiing. Je salaris is goed, ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima, waaronder een goede pensioenregeling. Verder kun je gebruik maken van onze opleidingsmogelijkheden.

Wij bieden een brede afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden.

Geïnteresseerd?
Spreekt bovenstaande functie je aan en voldoe je aan het geschetste profiel? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met cv naar:
Zwartewaterland Assurantiën, t.a.v. de heer A.M. Boersma, Postbus 9, 8060 AA te Hasselt of mail naar a.m.boersma@agriver.com. Voor meer informatie kun je bellen naar (038) 477 85 85.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld