Overig

Wanneer u over een bepaalde verzekering geen informatie heeft kunnen vinden, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij geven u dan graag de gewenste informatie.

Ongevallenverzekering
Een ongeval zit in een klein hoekje. Helaas kunnen de gevolgen hiervan enorm zijn. Denk bijvoorbeeld aan een blijvende invaliditeit of nog erger: overlijden. Vaak zijn de financiële gevolgen niet te overzien. Met een ongevallenverzekering kunt u deze risico’s afdekken.

Reisverzekering
Wanneer u op vakantie onverwachts hulp nodig heeft, is het prettig dat dit voor u geregeld is. Wanneer u een reisverzekering heeft afgesloten, hoeft u zich hierom geen zorgen te maken.
Een reisverzekering kent diverse dekkingsrubrieken. U kunt zelf bepalen welke rubrieken u wilt verzekeren.
Veel voorkomende dekkingsrubrieken zijn:
Mocht u eens per jaar voor korte duur op vakantie gaan, dan raden wij u aan om een kortlopende/aflopende reisverzekering af te sluiten. Wanneer u vaker dan één per jaar op vakantie gaat, is het al snel voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.

Annuleringsverzekering
Onverwachts kunt u uw reis moeten onderbreken of u kunt niet eens aan uw reis kunnen beginnen. Toch heeft u in de meeste gevallen kosten gemaakt. U bent immers al een overeenkomst aangegaan. Om deze overeenkomst te beëindigen, moet u annuleringskosten betalen. Dit zijn de kosten die u moet betalen bij het annuleren van een geboekte reis of een geboekt verblijf. Wanneer u een annuleringsverzekering afsluit, zullen deze kosten in de meeste gevallen worden vergoedt.

Mocht u eens per jaar voor korte duur op vakantie gaan, dan raden wij u aan om een kortlopende/aflopende annuleringsverzekering af te sluiten. Wanneer u vaker per jaar op vakantie gaat is het al snel voordeliger om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Caravanverzekering
Wanneer u een caravan of vouwwagen heeft, wilt u zich hier natuurlijk geen zorgen over maken. Met een caravanverzekering gaat u een stuk rustiger op weg. De meeste verzekeraars bieden de dekkingsmogelijkheden ‘aansprakelijkheid’ en ‘casco’ aan.

Pleziervaartuigenverzekering
Net als bij de caravanverzekering, kent ook de pleziervaartuigenverzekering in de meeste gevallen een dekkingsmogelijkheid voor aansprakelijkheid en casco.

Fietsverzekering
Een fietsverzekering dekt in de meeste gevallen schade aan de fiets en diefstal van de fiets inclusief de accessoires.

Transport
Een transportverzekering dekt de schade aan uw goederen tijdens het vervoer. Wanneer u meer informatie over deze verzekering wenst te hebben, vernemen wij dat graag van u.

Terug naar Verzekeringen Particulier
Vragen? Zwartewaterland Assurantiën
Telefoonnummer (038) 477 85 88
e-mail info@zwla.nl Direct contact
Vorige paginaNaar vorige pagina
Deel deze pagina
LinkedIN Twitter Facebook Mail

Bekijk ook onze andere verzekeringen

Contact
t2iRealisatie t2i.nl
Sluiten