Vakantie! daar geniet iedereen van.

 
Vakantie! Daar geniet iedereen van.


Om hier nog meer van te kunnen genieten is het belangrijk met een onbezorgd gevoel weg te kunnen gaan. Onbezorgd in het kader van als er dan toch wat gebeurt heeft u  een goede reisverzekering en bent u verzekerd van hulp.
 
Waarom is een reisverzekering zo belangrijk.
Vaak wordt bij vakantie niet gedacht aan de onverwachtse situaties die zich kunnen voordoen. Vooral bij (ernstige) ziekte of een ongeval is goede hulp belangrijk. En wat dacht u van de hoge kosten van medische hulp in het buitenland. Met de aanvullende dekking ‘geneeskundige kosten’ bent u verzekerd tegen medische kosten in het buitenland die de zorgverzekering niet of gedeeltelijk vergoedt.
Maar ook bagage, voertuighulp bij pech, winter- en onderwatersport of doorlopende annulering zijn mee te verzekeren. De dekking kan naar iedere gewenste situatie worden uitgebreid.
 
Kortlopend of doorlopend.
Er kan gekozen worden voor een kortlopende- of een doorlopende reisverzekering. De kortlopende reisverzekering dient per reis te worden afgesloten. De doorlopende reisverzekering geldt het hele jaar tijdens vakantie, een weekendje weg of een dagje uit naar het buitenland. Indien u meer dan 1x per jaar op vakantie gaat is vaak de doorlopende reisverzekering al goedkoper dan de kortlopende reisverzekering. Ook hoeft u er niet elke keer aan te denken de verzekering af te sluiten. Alle in het verzekeringsjaar geplande vakanties vallen automatisch onder de dekking. Dit biedt gemak en zekerheid!
 
Geïnteresseerd
Bent u geïnteresseerd in een offerte voor een doorlopende reisverzekering? Vraag dit gerust vrijblijvend bij ons op. Mocht u dan tot het afsluiten van de polis overgaan ontvangt u van ons een mooi badlaken!
 
Vorige paginaNaar vorige pagina
Deel deze pagina
LinkedIN Twitter Facebook Mail

Bekijk ook onze andere verzekeringen

Contact
t2iRealisatie t2i.nl
Sluiten