ZWLA Beheer

Vorige paginaNaar vorige pagina
Deel deze pagina
LinkedIN Twitter Facebook Mail
Door aankoop van een appartement of bedrijfsgebouw, wordt je mede-eigenaar van het gehele pand. Dit betekent dat je dan ook automatisch lid wordt van de Vereniging Van Eigenaren (VVE). De VVE behartigt de belangen van de eigenaren en voert het beheer over de gemeenschappelijke delen. Dit zijn onder andere het trappenhuis, de lift, de riolering, centrale installaties, bestrating etc.. Hiervoor ben je gezamenlijk aansprakelijk.

Wij, van Zwartewaterland Assurantiën in Hasselt (Overijssel) dichtbij Zwolle, Kampen en Genemuiden etc., helpen je graag bij het beheer. Naast dat het beheer veel tijd kost, is het ook handig om een onafhankelijke partij in te schakelen om onenigheid te voorkomen.

Wat mag je van ons verwachten?
Wij beginnen met een opstartvergadering. Tijdens deze vergadering zal er een bestuur worden gekozen uit de leden, worden er afspraken gemaakt over de maandelijkse bijdrage, wordt er een jaarbegroting vastgesteld en wordt de vorm van beheer gekozen. De vorm van beheer heb je zelf in de hand. Hieronder vind je de vormen van beheer:

Algemeen beheer/administratief beheer
Wij plannen jaarlijks een vergadering in waarbij wij ook zelf zullen notuleren. Alle poststukken zullen wij archiveren en wij sluiten voor de VVE een bestuursaansprakelijkheidsverzekering en een opstalverzekering af. Daarnaast zullen wij ook de ledenadministratie bijhouden.

Financieel beheer
Hierbij nemen wij de financiële administratie voor onze rekening, verwerken de bankafschriften, stellen een begroting op, innen bedragen en stellen de jaarrekening op. De cijfers worden tijdens de jaarlijkse vergadering door ons toegelicht.

Technisch beheer
Dit is de meest belangrijke vorm van beheer. Het uitgangspunt is het meerjarig onderhoudsplan. Wij zorgen bij deze vorm van beheer onder andere voor de uitbesteding van onderhoudswerkzaamheden en schoonmaakwerk, controleren en actueel houden van lopende contracten, waarnemen van technische punten voor de agenda en het begeleiden en controleren van werkzaamheden die door derden worden/zijn uitgevoerd en indien nodig sommeren tot correct nakomen/herstel. 

Welke vorm van beheer je ook kiest, wij staan voor onafhankelijkheid en transparantie. Wij bieden scherpe tarieven, deze tarieven worden tijdens de eerste vergadering besproken. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.
 
Contact
t2iRealisatie t2i.nl
Sluiten