Medisch

Onder medische verzekeringen vallen alle verzekeringen waarvan de uitkering afhankelijk is van de gezondheid van de verzekerde. Dit zijn de zorgverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en ongevallenverzekering.  Hieronder vind je per verzekering wat deze inhoudt. 
 
Zorgverzekering 2021
Gemakkelijk en zonder gedoe uw zorgverzekering 2021 uitkiezen? Dat kan heel eenvoudig via onderstaande link waarmee u direct de maximale (wettelijk) toegestane collectiviteitskorting van 5% ontvangt via Zwartewaterland Assurantiën. Door het invullen van een aantal basisgegevens vergelijkt u gemakkelijk de premies en voorwaarden van 11 gerenommeerde zorgverzekeraars en kunt u de keuze maken die het beste bij u past. Ook het vergelijk van een aanvullende verzekering gaat gemakkelijk door het aanklikken van de zorg die u denkt nodig te hebben in 2021.
 
De reden dat wij zorgverzekeringen op deze manier aanbieden ligt met name in de sfeer van de privacy. Vanuit wet- en regelgeving is het voor een tussenpersoon ingewikkeld om te schipperen tussen informatie die wij wel en niet van u mogen weten. Zeker als deze gegevens gaan over uw gezondheid. Wist u bijvoorbeeld dat wij op grond van wetgeving uw BSN nummer niet mogen verwerken? Dit terwijl de zorgverzekeraar dit nummer wel moet (en ook mag) weten voor het regelen van uw zorgverzekering.

https://zorgverzekering.upiva.nl/Vergelijker/Keuzescherm/?cid=c067f5d6-2276-44a2-a5fc-b618ef39bc7e
 
Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kan de verzekering direct online worden afgesloten. Gewoon vanuit uw huiskamer en zonder gedoe. De nieuwe verzekeraar kan er desgewenst voor zorgen dat uw huidige zorgverzekering wordt opgezegd!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Als zelfstandig ondernemer krijg je in geval van arbeidsongeschiktheid meestal geen uitkering van de overheid. Je bent zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is daarom een belangrijke verzekering om te overwegen. Als je ziek wordt of een ongeval krijgt, ontvang je via je AOV een maandelijkse uitkering. Een AOV zorgt ervoor dat je als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten. 

Ongevallenverzekering
Een ongeluk is zo gebeurd; thuis, tijdens het sporten of in het verkeer. Met een (gezins)ongevallenverzekering krijg je eenmalig een uitkering als jij of een gezinslid blijvend invalide wordt of overlijdt. Zo kunnen de extra kosten worden opgevangen van bijvoorbeeld gezinshulp of het plaatsen van een lift in jouw woning. 

Terug naar Verzekeringen Particulier
Vorige paginaNaar vorige pagina
Deel deze pagina
LinkedIN Twitter Facebook Mail

Bekijk ook onze andere verzekeringen

Contact
Sluiten