Recreatie

Caravanverzekering
Je bent sinds kort eigenaar van een caravan en wilt er dolgraag mee op pad. Wij snappen dat je graag zonder zorgen op pad gaat en helpen je dan ook graag bij het vinden van een passende caravanverzekering. 

Pleziervaartuigenverzekering
Het is mooi weer en je wilt lekker varen met jouw boot. Wat is er nou fijner dan zorgeloos genieten op het water? Wij helpen je graag bij het vinden van een passende pleziervaartuigverzekering. 

Recreatiewoning
Jouw recreatiewoning is er om van te genieten. Of het nou gaat om een chalet, stacaravan, tuinhuis, safaritent, strandhuis of tenthuis, je wilt heerlijk ontspannen en laat je dagelijkse zorgen thuis. Met de recreatiewoningverzekering hou je dit vakantiegevoel, wat er ook gebeurt. Je kan dan volledig genieten van je vakantie en je hoeft je niet druk te maken over risico's die je loopt zoals bliksem, ontploffing, brand, wateroverlast of diefstal.

Reisverzekering
Vakantie, heerlijk! Tijdens je vakantie wil je je nergens zorgen over hoeven te maken. Een reisverzekering zorgt ervoor dat jij goede hulp krijgt bij een ongeval of een ziekte tijdens je vakantie. Verder kan je je ook verzekeren voor diefstal van of schade aan je bagage,  voertuighulp bij pech, winter - en onderwatersport en kun je kiezen voor een annuleringsverzekering.

Ben jij een echte vakantieganger en ga jij vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan is de doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Met een doorlopende reisverzekering hoef je niet elke keer opnieuw een verzekering af te sluiten. Een kortlopende reisverzekering wordt per reis afgesloten. 

Mocht je onverwachts je vakantie moeten onderbreken, of zelfs van tevoren al afbreken, dan is het fijn als je niet volledig voor de kosten hoeft op te draaien. Met een annuleringsverzekering ben je verzekerd tegen de kosten die je moet betalen bij het annuleren van je reis of verblijf. 

Fietsverzekering
Of je nou tien of duizend kilometer per jaar fietst, het is altijd vervelend als je fiets gestolen wordt en je niet verzekerd blijkt te zijn. Daarom helpen wij jou graag bij het vinden van de juiste fietsverzekering.

Terug naar Verzekeringen Particulier
Vragen? Zwartewaterland Assurantiën
Telefoonnummer (038) 477 85 88
e-mail info@zwla.nl Direct contact
Vorige paginaNaar vorige pagina
Deel deze pagina
LinkedIN Twitter Facebook Mail

Bekijk ook onze andere verzekeringen

Contact
Sluiten