Open Bedrijven Dag Hasselt!

30 september 2023
Open Bedrijven Dag Hasselt!

Zwartewaterland Assurantiën 
Al onze specialisten staan aankomende zaterdag 30 september klaar om u alles te vertellen over verzekeringen! Wil je meer informatie? Vraag het ze gerust! Wil je graag weten hoe een verzekeraar te werk gaat? Neem dan een kijkje of vraag één van onze specialisten! Ook kun je mee doen met onze prijsvraag! 
Bedrijfsdeuren gaan voor je open
De 30 deelnemende bedrijven ontvangen je met open armen. Ze investeren graag in de relatie met jou als inwoner van Hasselt, Zwartewaterland of misschien wel verder. Simpelweg door de ‘rode loper’ voor je uit te rollen. Er valt bij de verschillende bedrijven veel te zien en te beleven. Het aanbod is divers, alle sectoren komen aan bod. Van productie, handel, bouw/infra, ambacht, transport tot dienstverlening.
Waar moet je zijn?
De centrale locatie is bij Scania Logistics aan de Hanzeweg 24. Daar start om 10.00 uur de dag officieel met burgemeester Eddy Bilder en voorzitter van de BKH Herman Knol. Je bent dan van harte welkom. Op het terrein bevindt zich verder een ‘braderie’ met kraampjes van bedrijven en een kidsplein waar natuurlijk een springkussen niet mag ontbreken. Liever rechtstreeks de bedrijven bezoeken kan ook. Vanaf 10.15 uur staan de deuren voor je open.
Winactie
We vinden het leuk als je jouw bezoekje deelt op social media. Dus fotograferen, filmen en delen maar! Wil je dat doen met #obdhasselt? Na afloop kijken we wie dat het best heeft gedaan. Voor de winnaars hebben wij een leuke prijs. Heb je gewonnen? Dan krijg je van ons een reactie via een PB!
 
Berichten
Vorige paginaNaar vorige pagina
Deel deze pagina
LinkedIN Twitter Facebook Mail
Contact
Sluiten