Verzekeringsadviseur Hasselt

Vragen? Zwartewaterland Assurantiën
Telefoonnummer (038) 477 85 88
e-mail info@zwla.nl Direct contact
Vorige paginaNaar vorige pagina
Deel deze pagina
LinkedIN Twitter Facebook Mail
Het inschakelen van een verzekeringsadviseur in Hasselt kan je veel geld besparen. Niet alleen door zijn of haar verzekeringsadvies, maar ook door jouw belangen te behartigen bij de verzekeraar. Dus ben jij in Hasselt op zoek naar iemand die jou kan helpen met verzekeringen? Neem dan direct contact op met Zwartewaterland Assurantiën. Als onafhankelijk tussenpersoon halen wij voor jou gegarandeerd het onderste uit de kan!
 

Wat is een verzekeringsadviseur?

Een verzekeringsadviseur is werkzaam voor een (assurantie) tussenpersoon. Een assurantietussenpersoon bemiddelt tussen verzekeraar en verzekerde en hierbij behartigen wij de belangen van verzekerde. Wij zijn het aanspreekpunt voor jou. Het voordeel is dat je voor al jouw verzekeringen één aanspreekpunt hebt. Onze verzekeringsadviseur in Hasselt kijkt samen met jou naar jouw persoonlijke situatie en welke verzekeringen het beste bij jou passen, dit kan zowel op kantoor als bij jou thuis in Hasselt. Dichtbij verzekerd van een goed advies!

Verzekeringsadviseur Hasselt

Altijd goed verzekerd

Onderverzekering daar moet je als particulier of bedrijf niet aan denken, de financiële gevolgen kunnen enorm zijn! Onze verzekeringsadviseur nabij Hasselt  kijkt graag met jou naar jouw persoonlijke situatie. Door goed verzekerd te zijn voorkom je ook oververzekering, bij oververzekering betaal je onnodig te veel premie en heb je vaak verzekeringen die elkaar onnodig overlappen. Onze verzekeringsadviseur kan jou helpen om oververzekering of onderverzekering te voorkomen en komt voor jou graag naar Hasselt


Verzekeringen nabij Hasselt van Zwartewaterland Assurantiën

Sinds 2001 is Zwartewaterland Assurantiën een tussenpersoon gevestigd in Hasselt (Overijssel). Door de onafhankelijke positie kunnen wij met veel verzekeraars samenwerken. Hierdoor kunnen wij jou een ruim aanbod aan particuliere, zakelijke en agrarische verzekeringen aanbieden. Onze verzekeringsadviseur in Hasselt helpt je bij het vinden van een verzekering die aansluit op jouw wensen. Je bent bij ons verzekerd van een goed advies! Ben je als particulier op zoek naar verzekeringsadvies? Onze verzekeringsadviseur in Hasselt vertelt je graag meer over onze:
inboedelverzekering
opstalverzekering
aansprakelijkheidsverzekering
rechtsbijstandsverzekering
motorrijtuigen
uitvaartverzekering
medische verzekering
recreatieve verzekering
motorverzekering


Schakel nu een verzekeringsadviseur in Hasselt in

Als consument of bedrijfseigenaar wil je natuurlijk goed verzekerd zijn. Vraag daarom vandaag nog verzekeringsadvies bij Zwartewaterland Assurantiën aan. Samen met onze verzekeringsadviseur uit Hasselt bekijk je dan welke verzekeringen het beste bij jouw situatie passen. Zwartewaterland Assurantiën is specialist in zakelijke, agrarische en particuliere verzekeringen in Hasselt, GenemuidenZwolle, Kampen en omgeving. Vraag direct een offerte aan of bel +31 (0)38 477 85 88. Natuurlijk kun je ook even langskomen op ons kantoor. Je vindt ons aan de Burgemeester Royerplein 8. Helpt onze verzekeringsadviseur in Hasselt jou aan het ideale verzekeringspakket?

Verzekeringen Hasselt

 

Bekijk ook onze verzekeringen

Contact
Sluiten