Verzekeringsadviseur Kampen

Vragen? Zwartewaterland Assurantiën
Telefoonnummer (038) 477 85 88
e-mail info@zwla.nl Direct contact
Vorige paginaNaar vorige pagina
Deel deze pagina
LinkedIN Twitter Facebook Mail
Ben jij op zoek naar een klantgerichte verzekeringsadviseur in de regio Kampen? Staat onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en servicegerichtheid bij jou hoog op het lijstje? Dan ben je bij Zwartewaterland Assurantiën aan het juiste adres. Als onafhankelijke verzekeringsadviseur in de regio Kampen voorzien wij jou altijd van goed advies. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek welke verzekeringen in Kampen het beste bij jou passen.
 

Persoonlijk verzekeringsadvies nabij Kampen

Het is natuurlijk heel goed denkbaar dat jouw persoonlijke situatie is gewijzigd of gaat wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan de geboorte van een kind, verhuizing, samenwonen, huwelijk, scheiding of overlijden. Het is dan van belang om jouw verzekering aan te passen. Onze verzekeringsadviseur komt graag naar Kampen om jou daarbij te ondersteunen. Samen maken we de beste keuze. We inventariseren jouw persoonlijke situatie en de daarbij behorende risico’s.  
 

Waarom een verzekeringsadviseur in Kampen

Het is belangrijk om altijd goed verzekerd te zijn. Zo weet je zeker dat belangrijke risico’s niet onverzekerd blijven en zo voorkom je (financiële) problemen. Veel mensen en bedrijven gaan deze, vaak financiële, risico’s graag uit de weg. Wat vaak vergeten wordt, is de kans om oververzekerd te raken. Je betaald dan al snel veel te hoge premies, hebt ruime dekkingen en aanvullende pakketten. Dit is natuurlijk onnodig. Onze verzekeringsadviseur in Kampen kan je helpen dit te voorkomen.  

Verzekeringsadviseur Kampen

Voor verzekeringen in Kampen ga je naar Zwartewaterland Assurantiën

De klant centraal stellen, dat is waar Zwartewaterland Assurantiën in uitblinkt! Met bijna 20 jaar ervaring als verzekeringsadviseur, weten wij jou altijd een passend verzekeringsadvies te geven. Daarbij helpt natuurlijk onze onafhankelijke positie. We werken samen met meerdere verschillende verzekeraars. Hierdoor kunnen wij jou altijd voorzien van een goed advies. Als nieuwe relatie maken wij graag een afspraak om de wensen en risico’s in kaart te brengen. Dit doen wij zowel overdag als in de avond, waarbij jij de keuze hebt om dit thuis of bij ons op kantoor te doen. Nadat jouw wensen en risico’s in kaart zijn gebracht, komen wij met een passend verzekeringsadvies. Ook voor bestaande relaties gaan wij een stapje verder. Zo zorgen wij tijdens een servicebezoek ervoor dat je lopende verzekeringen tijdig worden gecontroleerd. We nemen samen met jou de lopende verzekeringen nabij Kampen door en helpen je waar nodig.  
 

Neem contact op met onze verzekeringsadviseur nabij Kampen

Onder- of oververzekering. Zonder professioneel advies ligt dit altijd op de loer. Neem daarom contact op met Zwartewaterland Assurantiën in Hasselt (Overijssel) dichtbij Kampen, Zwolle en Genemuiden. Onze verzekeringsadviseur nabij Kampen geeft jou graag verzekeringsadvies over een breed aanbod aan verzekeringen in Kampen. Van aansprakelijkheid- tot inboedelverzekering. Wij staan graag voor je klaar! Vraag direct een offerte aan of bel naar +31 (0)38 477 85 88. Kan onze verzekeringsadviseur jou in Kampen verder helpen?

Verzekeringen Kampen

 

Bekijk ook onze verzekeringen

Contact
Sluiten